DOSTAVA V ČASU IZREDNIH RAZMER

DOSTAVA V ČASU IZREDNIH RAZMER

Cenjeni kupci,

V trenutnih razmerah je v našem fokusu v prvi vrsti zdravje in dobro počutje vas kupcev, prejemnikov paketov in dostavljalcev, ki vestno opravljajo svoje delo. Zato so pri dostavni službi GLS sprejeli nekaj nujnih ukrepov za dostavo v izrednih razmerah. Ob tem potrebujemo vašo podporo:

  1. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. GLS kurirji ne bodo vstopali v vaše pisarne, skladišča in druge prostore. Predaja naj poteka brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.
  2. Dostava paketov bo potekala na prostem in brez kontaktov z upoštevano razdaljo 1,5 metra.
  3. Prejemniki paketov naj se v čim večjem številu odločijo za plačilo direktno nam (s plačilom po predračunu ali s plačilnimi karticami), da zmanjšamo število stikov ob plačilu po povzetju. 
  4. Prejemniki paketov naj se v čim večjem številu odločijo za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat. Omogočite vsem svojim prejemnikom izbiro o dostavi FDS (FlexDeliveryService). Obvestite prejemnike paketov o tej možnosti že pred ali ob naročilu. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.
  5. GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore ob dostavi paketa. Prejemnik paketa naj prevzame paket zunaj.
  6. Če paketa ne bo možno dostaviti niti brezkontakno na naslovu niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil k pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru. 

 Hvala za razumevanje in skrbite za svojo varnost in zdravje z upoštevanjem vseh ukrepov.

 

Ekipa Štumfki

 


Pustite komentar

Upoštevajte, da morajo biti pripombe odobrene pred objavo