Dostava

V spletni trgovini Stumfki.com lahko naročite samo izdelke, ki so na zalogi. Izdelki so v večini primerov odposlani v 24 urah od prejetja naročila, tako da jih najverjetneje prejmete v dveh dneh. OBVESTILO: v tem času zaradi velikega števila naročil in izrednih razmer dostava lahko traja 3-5 dni.

Pogodbeni partner za dostavo paketov je GLS d.o.o, kjer vam kurir dostavi paket na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Pred dostavo vas pokliče in se dogovorite za uro, v kolikor pa vas takrat ni doma, se dogovorite za kraj prevzema paketa. To je lahko na najbližjem bencinskem servisu OMV, trafikah 3dva, v trgovinah Mercator ali Big Bang.

Strošek dostave ob nakupu do 20€ je 2,95€ in se zaračuna ob nakupu. Če boste paket prevzeli na PETROLU, le-ta  dodatno zaračuna storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelave odkupnine (1,05 €). Za vročitev paketa brez odkupnine, boste tako morali doplačati 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.