Politika zasebnosti

Zbiranje in obdelava vaših podatkov:

Ko kupite katerikoli izdelek v naši spletni trgovini, kot del postopka nakupa in prodaje, zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete. To so vaše ime, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka. Z vašim dovoljenjem vam lahko pošiljamo e-poštna sporočila o naši trgovini, novih izdelkih in akcijah.

Soglasje:

S tem, ko nam posredujete osebne podatke za dostavo, za dokončanje transakcije, ko preverite plačilo s kreditno kartico, dokončate naročilo, izberete dostavo, soglašate z našim zbiranjem in uporabo vaših podatkov  v ta namen. Če prosimo za vaše osebne podatke zaradi drugotnega razloga, kot je e-poštno trženje, vas bomo neposredno vprašali za vašo izrecno privolitev ali vam ponudili priložnost, da odgovorite ne.

Če si po soglasju uporabe podatkov premislite, lahko kadarkoli prekličete soglasje za nadaljnje zbiranje, uporabo ali razkritje vaših podatkov, tako da nas kontaktirate na info@stumfki.si.

Tretje osebe:  

Vaše podatke uporabljamo za potrebe vašega naročila. Podatke posredujemo naprej na podjetja, ki so odgovorna za pošiljanje izdelkov, če je to potrebno. Za potrebe plačila posredujemo vaše podatke banki. Podatkov ne posredujemo tretjim osebam ali podjetjem. Po opravljeni dostavi in potem, ko smo prejeli vaše plačilo, je dostop do vaših podatkov zaprt. 

Piškotki:

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se zapišejo na vaš računalnik, ko obiščete spletno stran. Piškotki služijo za zagotavljanje sledljivosti in ko se naslednjič vrnete na stran preko istega brskalnika lahko le ta preveri, ali je piškotek prisoten, in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj strani. Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo ali nas je uporabnik že predhodno obiskal in v nekaterih primerih temu lahko prilagodimo prikazano vsebino.

V primeru, da se odločite spremeniti način, kako brskalnik uporablja piškotke lahko to storite s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Večina brskalnikov omogoča da zavrnete ali sprejmete vse piškotke, sprejmete samo določene piškotke ali pa vas vsakič vpraša ali dovolite piškotke za določeno stran ali ne. Brisanje piškotkov se razlikuje glede na brskalnik, ki ga uporabljate. Za navodila, kako to storiti, vam predlagamo, da se poslužite pomoči v brskalniku kjer boste našli navodila za upravljanje piškotkov vašega brskalnika.

- Piškotki za analitiko: ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.

- Piškotki za družabna omrežja: piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.

- Piškotki za komunikacijo na strani: omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.

- Piškotki za oglaševanje: so namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktivnosti na drugih straneh.

Objava sprememb: 

 Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu.
Z uporabo spletnih strani posameznik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

 

Posodobljeno: 24.5 2018