Linija hlačnih nogavic BODY CARE

hlačne nogavice, najlonke, nova linija, novice, oblikovanje postave -

Linija hlačnih nogavic BODY CARE

BODY CARE je posebna linija hlačnih nogavic Fiore, ki je zasnovana tako, da diskretno oblikuje in poudarja, kar je najlepše na ženski postavi. Verjamemo, da če se počutimo lepe, se to pozitivno odraža tudi na našem razpoloženju, ki vpliva na vse vidike našega življenja.

Široka ponudba izdelkov BODY CARE vključuje modele, ki spodbujajo prekrvavitev, preprečujejo otekanje in pritisk ter oblikujejo trebuh, stegna, boke in zadnjico. V mislih smo imeli  tudi bodoče mamice, za katere so oblikovali podporne nosečniške hlačne nogavice, ki podpirajo trebuh in hkrati zmanjšujejo obremenitev hrbtenice, kar daje občutek olajšanja in stabilnosti v tem zelo pomembnem obdobju njihovega življenja.

 pri vseh modelih je uporabljena inovativna tehnologijo Silver Fresh, ki ženski koži zagotavlja udobje in zaščito. Zaradi potopitve materiala v srebrove ione ženska koža ostane sveža in suha, kontrolira rast bakterij in glivic. 

Vsi izdelki v liniji BODY CARE so kot spa tretma za vaše noge. Zasnovani »od ženske za ženske« za zagotavljanje edinstvenega udobja.

vse izdelke lahko najdete tukaj: https://stumfki.com/collections/body-care


Pustite komentar

Upoštevajte, da morajo biti pripombe odobrene pred objavo