Objave RSS

Če si želite udobnih in privlačnih nogavic, ki bodo vaš korak naredile prijetnejši, ste prišli na pravo mesto. V naši spletni trgovini nudimo raznoliko izbiro modernih nogavic za prav vsak okus in starost. Najdete lahko veliko različnih vrst nogavic, ki bodo zadovoljile vaše potrebe. Če iščete ženske polvisoke, klasične ali nizke nogavice, jih boste našli pri nas. Nogavice brez elastike in najlonske nogavice so prav tako na voljo. Za ljubitelje športa boste našli športne izvedbe, za tiste z unikatnim okusom pa personalizirane. Kompresijske so odlične za tiste, ki potrebujejo dodatno podporo nogam, dokolenke pa so bolj primerne za manj zahtevne...

Preberi več

diabetične nogavice, nogavice brez elastike, nogavice brez gume, nogavice brez patenta -

Nogavice brez elastike, imenovane tudi diabetične nogavice ali nogavice brez patenta, so namenjene pospeševanju cirkulacije in preprečevanju nabiranja krvi v gležnjih in nogah. Še pomembneje pa je, da so narejene brez elastičnega traku na vrhu, da lahko noge ostanejo zdrave.

Preberi več

hlačne nogavice, najlonke, nova linija, novice, oblikovanje postave -

Posebna linija najlonk BODY CARE za oblikovanje ženske postave. Odlikuje jo inovativna tehnologija Silver Fresh, ki ženski koži zagotavlja udobje in zaščito.

Preberi več